Нашиот квалитет го дефинираат нашите клиенти

Биди виден - онлајн

Допри до своите клиенти онаму каде што најмногу го поминуваат своето време - онлајн

Веб дизајн

Креирај ја својата нова веб страна за само 14,789ден со неограничен број на страни и без дополнителни трошоци за домен и хостинг.

Твојата комбинација за УСПЕХ

Графички и веб дизајн

Ние креираме креативни и ефективни дизајни

Дигитален маркетинг

Дигиталниот маркетинг е клучен фактор во секоја маркетинг стратегија

Модели, хостеси и промотерки

Маркетинг стратегијата треба да оди рака под рака.

Simona L.

Kochani, North Macedonia

Milena

Skopje, North Macedonia

Nadica

Struga, North Macedonia

Simona

Prilep, North Macedonia

Simona

Skopjе, North Macedonia

Lara

Skopje, North Macedonia

Tina

Skopje, North Macedonia

Irena

Bitola, North Macedonia

Sandra

Skopje, North Macedonia

Ivona

Struga, North Macedonia

Стани дел од Нашиот ТИМ

Дали сакаш да се приклучиш кон нашиот тим на Модели промотерки и хостеси? Ти треба хонорана работа? Имаш искуство со новинарство или маркетинг? Сакаш да научиш нешто ново? 

Ние обрнуваме внимание на секој детал

Нашите вработени се страствени во својата работа и за секој проект ќе дадат се од себе. Тоа не прави најдобри во својата работа; ниеден детал не поминува незабележан, за финален резултат кој ќе го задоволи дури и најпребирливиот клиент.

Martin

Social Media Manager

info@digitalbrain.mk

Darko

Executive assistant

info@digitalbrain.mk

Maja

Content Writer

info@digitalbrain.mk

Igor

Graphic Designer

info@digitalbrain.mk

Robert

Digital Strategist

info@digitalbrain.mk

Stefan

Web Designer

info@digitalbrain.mk